Over onze kamers

Van: Tot: Check beschikbaarheid

Sfeervol en comfortabel

B&b Hoogholtje heeft twee comfortabele kamers met ieder zijn eigen charme en karakter. De kamers hebben centrale verwarming maar u kunt ook de sfeervolle gietijzeren gaskachel aanzetten. In de kamer vindt u badjassen en pantoffels. In de badkamers staan toiletartikelen en een föhn tot uw beschikking.

Via de privétoegang bereikt u het terras aan het water.

De Landkamer

Deze kamer kijkt uit over de Warffumermaar en de tuin aan de zuidzijde. 

Het boxspringbed is zeer comfortabel en heeft een lengte van 210 cm en wordt naar wens tweepersoons- of als enkele bedden opgemaakt. In de voormalige bedstede is een leeshoek gecreëerd die met een knipoog naar vroeger voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden.

De kastruimte waar vroeger de zondagse kleding hing, is ingericht als kledingkast en opbergruimte. In de boekenkast vindt u verschillende (reis)boeken. 

In de gang buiten de kamer heeft u een eigen badkamer tot uw beschikking met een douche en toilet. Op de kamer heeft u een wastafel. 

De Zeekamer

Deze kamer kijkt ook uit over de Warffumermaar en de tuin aan de noordzijde. Ook hier staat een comfortabel boxspringbed van 210 cm en wordt eveneens naar wens tweepersoons- of als enkele bedden opgemaakt.

Van de bedstede in deze kamer is een ruimte met douche en wastafel gecreëerd. In de gang, buiten uw kamer, heeft u uw eigen toilet.