ZonneZin arrangement

Nieuw op Hoogholtje: ZonneZin. Een huisje wat u 360 graden kunt draaien zodat u elk moment van de dag genieten kan van het licht. Liggend achter in onze tuin geeft het huisje zicht op zowel het water als de tuin en heeft het een zichtlijn over de weidse Groninger velden.

ZonneZin is geschikt voor retraite, een klus klaren, een boek afschrijven en eigenlijk voor alles wat in volledige rust gedaan kan of moet worden. ZonneZin beschikt over een vooroorlogs eiken bureau met dito stoel, een bank en inspirerende kunst. Het huisje is uitermate geschikt voor één persoon en is 2,50 meter in het vierkant met aan drie zijden ramen. Er is géén wifi in Zonnezin. Het kan verwarmd worden en is te reserveren in combinatie met een verblijf in een van de riante kamers (met wifi) van bed & breakfast Hoogholtje. Uitbreiden met een lunch en/of tweegangen diner behoort tot de mogelijkheden. En natuurlijk uit te breiden met uw partner of deelgenoot.

ZonneZin is:

             Zingevend

             Zinrijk

             Zinnig

             Zintuigelijk

in ZonneZin kan je

              Zingen

              Zinnen schrijven

              Zinspelen op

(je)         Zinnen zetten op

maar bovenal kan je helemaal opgaan in je eigen

              Zinnenwereld

    

ZonneZin is naast het verblijf op Hoogholtje te reserveren voor € 50 per dag inclusief koffie, thee en zinnenprikkelende zoetigheden. Vele arrangementen zijn mogelijk en op aanvraag sturen we deze graag toe. Als voorbeeld:

  • Vier dagdelen gebruik maken van ZonneZin inclusief koffie/thee en versnaperingen (middag dag 1, hele dag dag 2, ochtend dag 3), twee nachten in de Land- of Zeekamer inclusief uitgebreid ontbijt: € 225. Toeslag tweede persoon op de kamer inclusief ontbijt € 30.

Uit te breiden met 2 x lunch en 2 x mee-eten tweegangendiner € 40 per persoon.